Direct reserveren

Omgeving Domburg

Surfen aan het strand 

De huisjes van Slapen op Strand bevinden zich op het strand Noordduine van Domburg, al sinds lange tijd bekend als het surfstrand van Walcheren. Uiteraard vind u daar ook de surfschool waar u met uw kinderen terecht kunt voor golfsurf lessen of simpelweg voor het huren van een surf of sup board.

Strandpaviljoenen

De strandpaviljoens bevinden zich beide binnen 200 meter van de huisjes en hebben een uitstekende keuken en gezellig terras. Ideaal als u een keer niet zelf wilt koken. 

Naast paviljoen Brooklyn Beach bevind zich een massagestudio, waar u terecht kunt voor een heerlijke massage, als het weer het toelaat kan dit zelfs buiten. 

Gezellig winkelen in Domburg

Wanneer u iets verder loopt (ca 20 min) bent u al in het centrum van de oudsher bekende sfeervolle badplaats Domburg waar u keuze heeft uit vele restaurants en voldoende winkels voor een dagje shoppen. De winkels worden met liefde gerund door zelfstandige ondernemers. Vele activiteiten vinden er plaats in Domburg en de andere dorpjes, van Ringsteken tot Jazz by the sea , ook voor kinderen zijn er veel activiteiten, een bezoekje brengen aan de bekende schilders-week is ook een aanrader.

Heerlijke fietstocht door Walcheren

Walcheren leent zich prima voor een heerlijke fietstocht door de pittoreske kerkdorpjes, het historische Veere of het mooie Middelburg

Vanaf de duinen heet u niet alleen een prachtig zich over de zee, maar ook de panoramablik over Walcheren is zeker de moeite waard!